Glas vervangen
Het gebeurt nog al eens dat u uw telefoon laat vallen en er een barst in het scherm komt. Bij veel van de nieuwe type mobiele telefoons is het mogelijk om alleen het glas te vervangen. Zitten er barsten in het glas, maar werkt uw scherm nog prima? Wacht dan niet langer en laat uw mobiele telefoon repareren voordat het erger wordt.

Het vervangen van het glas gebeurt op een professionele wijze met een nieuwe UV laag aan de binnenkant. Dit voorkomt irritatie door lichtinval en stof achter het scherm. Na de glasvervanging is de stevigheid van uw scherm weer als voorheen.

De reparatie is in veel gevallen niet duur en is vaak klaar terwijl u wacht. Vraag snel een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

LCD Vervangen
Heeft u geen beeld meer door een ongeluk of val van uw telefoon? Laat uw telefoon dan niet liggen voor wat het is, maar breng er weer een nieuw leven in door hem te laten repareren.

Wij streven ernaar om de prijs zo laag mogelijk te houden maar toch een kwalitatief goed product te leveren. Soms is het LCD scherm nog wel in goede staat en is er wat anders aan de hand. Wij kunnen dit kosteloos voor u nakijken voordat er onderdelen worden vervangen.

Vraag dus snel een offerte aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Componenten Vervangen
Vaak zijn er problemen met de kleinere onderdelen in uw telefoon na verloop van tijd. Soms zit er stof in de speaker waardoor hij kraakt of zit er stof in de camera wat er niet meer uit wil. Daarnaast zien wij veel telefoons die niet meer willen opladen.

Al dit soort problemen zijn vaak best goed op te lossen zonder dat het veel geld kost. In plaats van direct een nieuw moederbord te bestellen, kijken wij eerst of we de losse componenten kunnen vervangen op het moederbord. Dit scheelt vaak vele euro’s.

Stel ons uw probleem voor en wij kijken graag naar uw mobiel om een oplossing te zoeken voor u. No cure no pay!

Waterschade
Het gebeurt nog al eens dat een telefoon valt, en dan juist op een plek waar water is. Je kunt nog zo voorzichtig zijn, maar het overkomt bijna iedereen wel eens. Gelukkig is dit in veel van deze gevallen op te lossen. Probeer uw telefoon in ieder geval niet meer aan te zetten om verdere problemen met kortsluiting te voorkomen.

Wij zullen uw telefoon vakkundig uit elkaar halen. Alle onderdelen worden nagekeken en schoongemaakt met alcohol en zullen de onderdelen gereinigd worden in een ultrasoon bad. Daarna zullen wij de aansluiting controleren op corrosie en aangetaste delen en voorzien van een nieuwe laag soldering. Onderdelen die niet meer te repareren zijn, zullen wij moeten vervangen. Dit zijn bijvoorbeeld het LCD scherm of luidsprekers.

Vraag dus een reparatie aan en kijk wat wij voor u kunnen doen.

Overige reparaties
Staat uw type mobiele reparatie niet op onze website vermeld? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende reparaties. Mocht uw mobiele toestel of smartphone het niet doen door een onbekende oorzaak, dan kunt u bij ons terecht voor een geheel kosteloos reparatie-onderzoek aan uw toestel.

Wij streven ernaar om alle soorten reparaties tegen een scherpe prijs uit te voeren. Verder maken wij gebruik van hoge kwaliteitscomponenten!

× Waarmee kan ik u van dienst zijn?